BE PART OF OUR TEAM! Enjoy up to 15% discounts for every item in your cart. FREE REGISTRATION!

TERMA DAN SYARAT
1. Setiap dropship Heeladina hendaklah menjual pada harga yang sama yang telah diputuskan oleh HQ Heeladina sahaja. Jika dropship didapati menjual pada harga yang lebih rendah atau mahal, keahlian anda sebagai dropship Heeladina akan ditamatkan secara automatik.
2. Hq Heeladina akan menyediakan support group berkenaan sales & marketing kepada semua dropship Heeladina seminggu sekali. Sebarang gambar untuk tujuan pemasaran boleh dimuat turun melalui telegram Heeladina.
3. Dropship wajib menghadiri kelas latihan dan bimbingan yang akan dilakukan seminggu sekali secara online. (3 kali tidak dapat menghadiri kelas tanpa sebab akan dikeluarkan serta merta).
4. Dropship diwajibkan untuk support media social HQ (like/comments/share) every posting terutama di Instagram dan tiktok.
5. Dropship juga diwajibkan untuk support (like/comments/share) team heeladina yang lain terutama di tiktok. Team heeladina boleh share link video tiktok di telegram support.
6. Dropship wajib mempunyai media social untuk tujuan marketing. (Digalakkan mempunya media social Instagram dan tiktok).
7. Dropship wajib posting minimum 1 hari 1 posting di media social yang didaftarkan.
8. Dropship wajib membaca sebarang info yang diberikan oleh HQ di dalam telegram INFO HEELADINA.
9. Tatacara setiap dropship kepada pelanggan Heeladina perlu dikekalkan. Dropship rasmi secara tidak langsung mewakili Heeladina. Sekiranya terdapat aduan terhadap mana-mana dropship Heeladina daripada pelanggan Heeladina, keahlian dropship Heeladina anda akan ditamatkan serta-merta.
10. Harga dropship tidak termasuk harga pos kecuali dinyatakan/dimaklumkan oleh Heeladina. Setiap dropship baru dicadangkan untuk merujuk kepada Heeladina HQ berkenaan harga jualan sebelum memaklumkan kepada pelanggan berikutan perubahan harga dari semasa ke semasa.
11. HQ Heeladina akan memproses dan menghantar pesanan kepada pelanggan dropship hanya selepas menerima invois daripada gateway pembayaran Heeladina atau bukti pembayaran daripada dropship.
setiap dropship Heeladina mestilah mempunyai perbankan dalam talian untuk mana-mana akaun bank untuk memudahkan urusan pembayaran.
12. Sebarang urusan pengeposan/penghantaran berkenaan pesanan pelanggan akan diuruskan oleh HQ Heeladina.
13. Penghantaran dibuat dalam tempoh tiga (3) hingga lima (5) hari bekerja selepas penerimaan pengesahan kecuali atas perkara kecemasan lain yang sudah pasti akan dimaklumkan kemudian. Semasa promo/sale, penghantaran akan dibuat dalam tempoh lima (5) hingga sepuluh (10) hari bekerja.
14. Setiap dropship hendaklah memuat turun aplikasi telegram dan mengikuti saluran yang diberikan oleh Heeladina HQ.
15. Pautan telegram akan diberikan setelah pendaftaran dropship diluluskan. Sila hubungi kakitangan sokongan kami di 012-5492346 untuk pautan telegram. (www.wasap.my/60125492346/dropshipregistration)
16. Sebarang urusan, pertanyaan, kemusykilan, sila hubungi terus melalui e-mel di: enquiry@heeladina.com
Untitled design
Terma dan syarat dropship ini tertakluk kepada sebarang perubahan dari semasa ke semasa oleh pengurusan Heeladina. Terima kasih. Pengurusan Heeladina Dikemas kini pada 1 Oktober 2022

Refund Reason